Holdet bag STIKMIG

Lidt
om os

sahar pour

Ejer og akupunktør

sahar pour er akupunktør, clairvoriant og indehaver af stikmig.

i 2014 åbnede hun stikmig med en vision om at skabe en klinik, der kan gøre akupunktur og selvudvikling mere tilgængeligt i samfundet. det er lykkedes.

igennem årene har hun samlet stor erfaring ved at behandle mennesker rundt om i verden og har hjulpet tusindvis af mennesker igennem akupunktur og selvudviklingsevents.

sahar har blandt andet behandlet hjemløse og folk i fattigdom i usa, mennesker i sri lanka, bali og brasilien, på hospitaler og klinikker i kina. på samme måde har hun behandlet politikere og folk i toppen af filmbranchen i hollywood etc.

udover behandlinger står sahar bag mange selvudviklings og behandlingsevents og -kurser for blandt andet firmaer, ngo’er samt private klienter.

akupunkturklinikken i blågårdsgade er inspireret af de traditionelle kinesiske klinikker.

Læs mere

sahar: ´vi mennesker heler bedre sammen og derfor er mange af de initiativer, jeg udbyder gruppebaserede. vores events, kurser og foredrag er meget vigtige for mig, da mit mål er at sprede budskabet om at vi alle kan få det bedre, selvom vi har fået andet at vide. jeg har set mange diagnoser forsvinde når mennesker finder ud af at det er muligt. vores behandlinger, events og membership i stikmig er alt sammen forskellige indgangvinkler til at løfte energien og forbedre det mentale helbred i vores samfund.

størstedelen af de sygdomme vi får, er i følge kinesisk medicin startet på et mentalt og emotionelt niveau. hvis vi har det godt følelsesmæssigt, så bliver vi heller ikke så ofte syg. når vi opgraderer vores bevidsthed, livs kvalitet og livsglæde så opgraderer vi på samme tid vores fysiske tilstand. det hele hænger uadskilleligt sammen. det er mit livs mål og vision at sprede dette budskab og viden herom i samfundet igennem vores mange initiativer, som netop hjælper mennesker med at kunne få adgang til denne tankegang og livsstil.´

sahar har arbejdet med alle aldre og i alle mulige konstallationer men hendes hjerteblod er især hos de unge, og derfor oplever hun også, at mange unge føler tryghed i stikmig. sahar har en unik og tryg relation med sine klienter, fordi hun møder dem med kærlighed, omsorg og respekt.

stikmig giver årligt over 300 gratis behandlinger, da det er vigtigt for sahar at støtte op om lokalsamfundet samt kunstneriske og aktivistiske tiltag.

sahar er RAB registreret og uddannet i både kina og danmark på akupunktur akademiet og chengdu universitets hospital. hun har derudover løbenende opgraderet sin viden efterfølgende.

stikmig har været inspiration for mange og har skabt en stor bølge af nye akupunktører i danmark og sverige, som idag fører samme koncept.

Lotus Turéll

Meditèr med Lotus i Stik Mig.

Hver anden onsdag morgen kl 8.30 i lige uger holder Lotus rum for meditation i Stikmig. Cirklen er åben for alle uanset ens erfaring med meditation. Lotus har mediteret med forskellige lærere og metoder i omkring 25 år og formidler nu sin egen intuitive meditationsform der altid tager udgangspunkt i nu’et og i den energi der nu er i cirklen

Celine Katz

Udover at give NADA i stikmig tilbyder Celine også Reiki Healing behandlinger.

Reiki healing er en blid og kærlig universel energi, som heler følelsesmæssige blokeringer og fysiske smerter.

Gennem Celines hænder strømmer energien og du vil med det samme mærke den varme og kærlige energi der renser og fylder dig med positiv energi og større velvære. Læs mere om ReikiHealing og book tid via pb på @celinekatzheal eller celinekatzheal@gmail.com

Trine

Forældrevejleder, -terapeut og -underviser

Drop in for forældre og børn mandage kl. 10-12.
Kom og hyg og leg, drik the, hør om dagens tema og stil spørgsmål til Trine fra Trines Familieskole.

Den 13. maj
Lær at rumme dit barns gråd

Den 27. maj
Kom tættere på dit barn gennem leg

Den 3. juni
Sæt grænser med varme og respekt

Den 17. juni
Hjælp dit barn til at falde i søvn og sove godt”

Trine hjælper forældre med at få en tættere kontakt med deres børn. Hendes tilgang handler om kontakt, nærvær og leg samt om at forstå og rumme følelser – både børns følelser og egne følelser – så de kan hjælpe deres børn gennem svære stunder.

“Jeg hedder Trine, jeg er forældrevejleder, -terapeut og underviser. Med mine redskaber styrker og støtter jeg forældre, så de får nemmere ved at forstå og guide deres børn. Jeg hjælper mødre og fædre til at skabe en nærende relation til deres børn – en relation, hvor leg og samvær hjælper børnene til at kunne bevare deres naturlige selvværd, deres nysgerrighed, deres sunde følsomhed og samtidig blive mere robuste. Jeg vil også gerne hjælpe dig”

Trine er forældrevejleder, -terapeut og -underviser. Hun har 28 års erfaring med at holde forældrestøttegrupper, samtaler med forældre, legedage og familiekurser.

Udover at holde forældreformiddage i Stikmig tilbyder hun individuelle forældreforløb, foredrag og workshops. Du kan læse mere om hende her (link til www.trinesfamilieskole.dk

Lasse Martinussen

Healer og clairvoyant

Lasse er uddannet healer og clairvoyant med 4 års uddannelse i healing, clairvoyance og selvudvikling fra Healerskolen i København. Lasse har selv undervist i healing på Healerskolen og har haft praksis som healer og clairvoyant i 4 år.

Lasse tilbyder 1:1 sessions i Stikmig samt online og holder gruppesessions i Stikmig hvor gruppehealing, gruppeclairvoyance og meditation indgår.

Lasse er omhyggelig, præcis og vedholdende i sit arbejde. Lasse er meget hurtig til at opsnappe og mærke energi i et rum, mellem mennesker og i mennesker, hvilket er blevet yderligere forfinet igennem arbejdet med healing og clairvoyance.

Udover healing og clairvoyance er Lasse komponist og skriver og producerer egen og andres musik. Derfor bruges musikken somme tider aktivt særligt i gruppesessions.

Sahel Pour

Akupunktør og coach

Sahel er en absolut dygtig akupunktør og NADA behandler og har været ansvarlig for hele NADA afdelingen. Derudover er Sahel en exceptionel yoga underviser og ayurvedisk helbreds konsulent. Hun har fokus på selvudvikling og selv realisation og har hjulpet mange på vej i deres liv. Sahel er på barsel med sin dejlige baby pt men kommer tilbage, så snart hun er klar.

Fiona Pour

Host

Fiona er host hos STIKMIG. Fiona er utrolig imødekommende og blid og sørger for du bliver taget godt imod og kommer videre til den behandling du gerne vil have.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller er i tvivl om hvilken behandling du har brug for? Så skriv endeligt til os, så finder vi sammen ud af hvordan vi bedst kan hjælpe dig!

Skriv til os

Kontakt os i dag

Stik Mig
Blågårdsgade 7A, 2200 København

(+45) 21 37 11 66
stikmig@gmail.com

CVR nr.: 35759727