Membership

Unlimited
membership

som noget helt nyt har du fra 2024 mulighed for at blive medlem i stikmig. vores drøm med dette medlemskab er at give dig muligheden for at få kontinuitet i dine behandlinger og ubegrænset adgang til nada/øre akupunktur på daglig basis, når det passer dig.

medlemskabet kan være relevant i mange situationer. det kan være, du virkelig har brug for hjælp til forandring i krop og sind, at du interesserer dig for selvudvikling og kinesisk medicin, eller at du bare gerne vil bevare og højne din livsglæde.

medlemsskabet er “unlimited” og giver dig adgang til ubegrænset antal behandlinger. vi tror på, at det kan gøre det nemmere for dig, at få behandlingerne som en fast del af dit liv, som du ikke aktivt skal tilvælge og betale hver eneste gang du “bruger” det. ligesom et fitness- eller netflix-abonnement.

Læs mere

nogle bruger kinesisk medicin og akupunktur som en forbyggende måde at opretholde en høj energifrekvens og levestandard, mens andre arbejder med tungere problematikker som for eksempel fysiske sygdomme eller angst, stress, ptsd, søvnbesvær, misbrug, tristhed og udfordringer med at finde mening.

vi vil gerne have, at medlemsskabet både kan være for dig, der vil bruge det forebyggende, som en redningsplanke eller alt derimellem.

medlemsskabet giver dig mulighed for at få alle de behandlinger, du har brug for til at berolige dit nervesystem og afbalancere dine tanker og følelser. i stikmigs community, tror vi på, at vi bedst opnår heling i fællesskab, og du er bestemt ikke alene i at føle, at livet kan være en udfordring.

når du bliver medlem kan du vælge om du vil være måneds betalende medlem eller års betalende medlem. som du kan se forneden er der virkelig penge at spare hvis man køber sit medlemsskab for et helt år. det kan vi varmt anbefale dig at gøre, da du så allerede kommer i fuld gang med en vigtig, smuk, transformerende helings rejse i dit liv. en rejse du ikke vil hjem fra men foresætte som en livsstil.

hop ind her og tilmeld dig vores membership idag. du er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for os.

vi oplever lige for tiden, at flere forældre køber membership til deres unge/voksne børn, så de ikke behøver at tænke på økonomien når de går i behandling. de køber derfor en fri adgang til stikmig’s nada afdeling så de kan komme og gå som de har behov for. det redder mange fra medicin. måske er dette en løsning for dig

MEMBERSHIP UNLIMITED — 650 kr/måned

med membership unlimited kan du få ubegrænset nada behandlinger hver måned! men det er ikke alt, du får yderligere rabatter på alle vores events og retreats – derudover holder vi gruppe healings aftener, som er gratis for vores medlemmer. alt dette får du for kun 650 kr pr. måned

membership unlimited premium – 3500 kr/år (normal pris 5000 kr)

med membership unlimited premium kan du få ubegrænset nada behandlinger i et helt år. men det er ikke alt, du får yderligere rabatter på alle vores events og retreats – derudover holder vi gruppe healings aftener, som er gratis for vores medlemmer. I forhold til måneds betaling, og slipper dermed for at tænke på penge når du kommer ind til behandling!