Handelsbetingelser

Handelssbetingelser

handelsbetingelser ved køb af produkter og ydelser generelt

nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer bestilt via stikmig’s hjemmeside eller direkte køb i klinikken. betingelser gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem kunden og stikmig.

forudsætninger

jeg kan kun handle på stikmig’s hjemmeside eller ved direkte køb i klinikken, hvis jeg opfylder følgende betingelser. jeg skal bekræfte, at jeg har gennemlæst forretningsbetingelserne, og at jeg er indforstået hermed, og jeg skal være mindst 18 år for at kunne handle hos stikmig.

Betalingstyper

Stikmig modtager følgende: Dankort / Visa Dankort / Master Card

Ferie/Lukket

der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukket

Betaling

betalingen trækkes straks efter købet – dette gælder både for bookinger og køb af klippekort eller abonnementer.

medlemskaber med ubegrænset adgang

Kvittering

Der fremsendes kvittering på e-mail ved:

  • indgåelse af aftale
  • ved automatisk trækning
  • ved fejlet trækning
  • ved ændring af betalingskort
  • ved opsigelse af abonnementet

Ændring af betalingskort

Angiv at det altid er kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet. Man skifter betalingskort ved at logge ind på booking/eventsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

Automatisk trækning

Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for måneds abonnementet automatisk 0 dage før ny abonnementsperiode starter. Prisen for års abonnementet trækkes automatisk 10 dage før ny abonnementsperiode starter.

Automatisk trækning / Abonnementer

Prisen for abonnementet fremgår ved købet af de enkelte abonnementer. Alle abonnementer er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre.

Gyldighed

abonnementskortet er gyldigt: fra enten købsdato eller den, under købet, valgte startdato. Kortet kan bruges til ubegrænset nada og til at få rabatter på events som er beskrevet i de enkelte vilkår og betingelser for hvert af de mulige abonnementer.

OPSIGELSESVARSEL VED MÅNEDLIGT ABONNEMENT:

en måneds opsigelse til udløb af abonnementsperioden. hvis du fx opsiger den 15/8 i en igangværende abonnementsperiode som løber den 5/8-5/9 så bliver din sidste betaling 5/9 og du kan bruge dit abonnement én måned frem, dvs. til den 4/10. så du bliver altid trukket præcis én gang efter en opsigelse og har derefter én måneds benyttelse af abonnement tilovers.

OPSIGELSESVARSEL VED ÅRLIGT ABONNEMENT:

senest 45 dage inden din næste betaling, skal du sende en email til os. når vi har stoppet dit abonnement bliver fremtidige betalinger stoppet, har du stadig adgang til nada unlimited, indtil din abonnementsperiode slutter.

SÅDAN OPSIGER DU

send en mail til stikmig@gmail.com med dit fulde navn og den email du er oprettet med.

BERO:

det er ikke muligt at stille dit månedligt eller årligt abonnement i bero.Ønsker man at holde pause med abonnementet, skal aftalen blot opsiges via booking/eventsystemet.Man kan efterfølgende, vælge at købe et nyt abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet.

Generel opsigelse foregår også via booking/eventsystemet eller ved henvendelse til stikmig.

Angiv procedure herfor.

Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

ANNULLERING AF EN BOOKING

vi sætter pris på at du annullerer i god tid, så der er en anden, der kan få glæde af din plads. annullering af en booking kan ske frem til 24 timer før behandlingen. annullerer du senere end 24 timer før eller ikke er dukket op får du fratrukket hele prisen på den bookede behandling. Angiv om, såfremt man sletter sin booking online inden 24 timer før bookingen starter, så refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort. der er ingen fortrydelsesret på køb af klippekort og abonnementskort købt i klinikken. eventuelle resterende klip på udløbne klippekort refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

vi kan have forskellige årsager til at være nødt til at aflyse en behandling. når vi aflyser en behandling, får du besked per mail og sms, at behandlingen er aflyst

KLIPPEKORT GYLDIGHED

gyldighed for Klippekort: 12 måneder. Måske kan der forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud. klippekort er ikke personlige og kan deles med andre eller overdrages til andre. det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet.

LEVERING

klippekortet kan købes online eller ved fysisk salg. Klippekortet kan knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter foretager du din booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

GAVEKORT

gavekort kan købes online via gavekortshoppen eller ved fysisk salg. Ved online salg: Købet kan fortrydes indtil 14 efter købet ved henvendelse til stikmig, medmindre gavekortet er taget i brug. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen, såfremt andet ikke fremgår på selve gavekortet. Er gavekort købt online, kan dette printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages også en bekræftelse på købet på mail.

ANNULLERING AF DELTAGELSE VED EVENT:

vi sætter pris på at du annullerer i god tid, så der er en anden, der kan få glæde af din plads. annullering af din deltagelse ved et event, kan ske frem til 24 timer før start. annullerer du senere end 24 timer før start eller ikke er dukket op, får du ikke refunderet beløbet.
er du nada unlimited medlem og har nedsat pris vedr. deltagelse ved vores events, vil du blive pålagt en bøde på 250,00 dkk, som vil blive trukket i slutningen af måneden sammen med dit månedligt abonnement.

FORTRYDELSESRET/REFUNDERING

der er 14 dages fuld retur-ret på køb af behandlinger via stikmig’s hjemmeside, dog ikke direkte køb i klinikken. du kan fortryde dit køb og få penge retur sålænge du ikke har taget det i brug. ved øvrige køb på hjemmesiden, herunder f.eks. events, retreats eller kurser gælder det særlige købsbetingelser, som fremgår i forbindelse med det enkelte produkt. såfremt man sletter sin booking online inden 24 timer før bookingen starter, så refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort.

der er ingen fortrydelsesret på køb af klippekort og abonnementskort købt i klinikken. eventuelle resterende klip på udløbne klippekort refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

ANSVAR I FORBINDELSE MED KØB OG ØVRIG ANVENDELSE AF SITET

stikmig kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. stikmig kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. stikmig linker også til andre sider, der ejes af trediepart. stikmig kan ikke stilles til ansvar for disse siders indhold.

ANSVAR I FORBINDELSE MED UNDERVISNING

stikmig kan på intet tidspunkt drages til ansvar for dit helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af behandlinger og undervisning hos stikmig eller via stikmig’s hjemmeside eller til events og retreats. al deltagelse i undervisning, retreats, arrangementer afholdt af stikmig sker således på eget ansvar. det er ligeledes kundens ansvar på retreats, workshops osv. at informere om forhold såsom graviditet, hypermobilitet, sygdom, psykiske forhold eller lign., der kan have relevans i forhold til undervisningen og behandling. det er også kundens ansvar at passe på egne sager, værdigenstande o.lign. i forbindelse med undervisningen, behandlinger eller på retreats og ved events. forældre har ligeledes det fulde ansvar for medbragte børn i stikmig.