Events

STIKMIG
events

null

YIN yoga og akupunktur

Trine Mee Sook og Sahar Pour

null

Kakao ceremoni og akupunktur

Sahar Pour

null

Gruppe healing og clairvoriance

Lasse Martinussen

null

Morgen meditationer

Lotus Turéll

null

Meditation og Akupunktur

Lotus Turéll og Sahar Pour

STIKMIG laver jævnligt events, såsom faste morgen meditations sessions med Lotus Turéll onsdag i lige uger og gruppehealings-cirkler med Lasse Martinussen samt særlige events og kurser, hvor akupunktur kombineres med antik viden og taoistiske metoder.

Derudover inviterer vi løbende til magiske aftener med fokus på årstider, fuldmåne, jævndøgn, yoga, lyd, kakao, healing mm. Vores speciale er at skabe oplevelser, som integrerer oldgamle traditioner og viden i vores moderne livsstil.

For overblik over vores forskellige events og cirkler se i vores event- kalender.

Det er muligt at melde sig til vores events fra gang til gang, men du har også mulighed for at købe et af vores memberships, som udover UNLIMITED NADA akupunktur, inkluderer gratis healings aftener, meditationsmorgener og masser af rabatter på alle vores events!

STIKMIG laver også retreats i ind- og udland der strækker sig over flere dage, som udover akupunktur, yoga og meditation også ofte inkluderer økologisk vegansk kost og logi lækre steder. Hold dig opdateret her på siden eller på vores sociale medier for vores kommende events.

Det er muligt at melde sig til vores event fra gang til gang, men du har også mulig hed for at købe et af vores memberships, som inkluderer minimum 50 % på alle vores events!